Autoturism căutat de autoritățile din Italia, descoperit de polițiștii români

182
Autoturism căutat de autoritățile din Italia, descoperit de polițiștii români - 1-1536757366.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au descoperit la controlul de frontieră și reținut, pentru continuarea cercetărilor, un autoturism marca Volvo, căutat de autoritățile din Italia.


În data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița/ I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, cetățeanul din R. Moldova A.S., în vârstă de 45 de ani, conducând un autoturism marca Volvo, înmatriculat în R. Moldova.


La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat că autoturismul în cauză figurează ca "bun căutat pentru confiscare", alertă introdusă de Italia.


Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un conațional si nu știa ca este că mijlocul de transport este căutat de autoritățile italiene. 


Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 20.000 lei, a fost reținut la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui în vederea continuării cercetărilor.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3701 secunde