Autoturism căutat de autorități, descoperit de polițiștii de frontieră

130
Autoturism căutat de autorități, descoperit de polițiștii de frontieră - 2-1543305269.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit și reținut, pentru continuarea cercetărilor, un autoturism marca Lexus, semnalat ca fiind căutat de autoritățile din Italia.


În data de 25 noiembrie a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră un cetățean român, N.I., în vârstă de 44 de ani, conducând o autoutilitară cu platformă, pe care se afla un autoturism marca Lexus, fabricat în anul 2012 și înmatriculat în Italia.


La controlul specific, polițiștii de frontieră au efectuat verificari suplimentare cu privire la autoturismul de pe platfotmă, in urma cărora au constatat că acesta figura în bazele de date ca fiind "bun căutat pentru confiscare".


Cu privire la aspectele constatate, N.I. a declarat că efectuează transport ocazional de persoane și bunuri și a fost contactat de un cetățean moldovean pentru a-i transporta autoturismul din Italia în Republica Moldova. Acesta a mai adăugat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul ar fi fost semnalat ca fiind căutat de autorități.


Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de 55.800 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5376 secunde