Autoturism BMW model hibrid, furat din Norvegia, găsit într-un sat din județul Constanța

620
Autoturism BMW model hibrid, furat din Norvegia, găsit într-un sat din județul Constanța - gardamasinalux-1616943249.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră de la Grupul de Nave Mangalia au descoperit un autoturism căutat de autoritățile din Norvegia, pe care l-au reținut. Acționând în baza unei informații, oamenii legii au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional de autoturisme furate. Astfel, aceștia au găsit pe raza localității Dulcești un autoturism marca BMW, model I8 hibrid, deținut de un bărbat de 42 de ani. În urma verificărilor, s-a stabilit că mașina figura ca fiind furată din Norvegia. Posesorul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că mașina era căutată de autorități.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 262.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Grupului de Nave Mangalia pentru continuarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2676 secunde