Autostrada Soarelui intră în reparații, în sezonul estival! Șoferii vor circula pe o singură bandă

389
Autostrada Soarelui intră în reparații, în sezonul estival! Șoferii vor circula pe o singură bandă - autostradasoareluireparatii-1559116270.jpg

Articole recomandate

Autostrada Soarelui intră în reparații capitale chiar în plin sezon estival. Este vorba despre cel mai afectat tronson, cel dintre București și Fundulea. Constructorii vor înlocui stratul de beton cu unul gros de asfalt, iar șoferii vor avea la dispoziție o singură bandă pe care să circule. 


Sectorul București - Fundulea, deschis în 2004, are nevoie de reparații capitale; este construit din beton, iar proiectul de 20 de milioane de euro prevede asfaltarea carosabilului până la kilometrul 36.

Lucrările durează cel puțin doi ani, dar cel mai dificil proiect de pe A2 va fi reabilitarea podurilor dunărene de la Fetești și Cernavodă. Sunt poduri construite în 1987, nu au mai avut reparații, iar lucrările vor afecta și sezonul estival, explică Alin Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al Companiei de Drumuri.

Vorbim aici de valori estimate de 19 milioane de euro cu TVA pentru Podul de la Fetești și de 16 milioane de euro tot cu TVA pentru Podul de la Cernavodă. La fel ca și la alte proiecte care vizează rutele spre destinații turistice, vom încerca să afectăm cât mai puțin traficul în perioadele estivale. Pe de altă parte, nici nu vom putea să nu intervenim deloc în sezonul estival, pentru că sunt lucrări care trebuie să aibă o anumită continuitate, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2391 secunde