Autostrada Soarelui ar putea fi deschisă complet, în această seară. "S-au angajat că vor termina"

3348
1
Autostrada Soarelui ar putea fi deschisă complet, în această seară.

Articole de la același autor

Vești bune pentru șoferi! Adrian Nicolaescu, prefectul județului Constanța a precizat pentru "Cuget Liber", faptul că A2 ar putea fi deschisă în această seară, în urma discuțiilor purtate cu cei de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Deși li s-a stricat o freză, reprezentanții CNAIR susțin că în această seară se va putea circula pe ambele sensuri ale autostrăzii. 


"Se lucrează la Autostrada Soarelui. Din ce am discutat cu reprezentanții CNAIR, ei s-au angajat că vor termina în această seară deszăpezirea pe întreg tronsonul Constanța-București, pe ambele sensuri de circulație", ne-a precizat Adrian Nicolaescu, prefectul județului Constanța. 


De asemenea, prefectul Constanței a mai afirmat faptul că se lucrează cu toate forțele pentru ca lucrurile să reintre pe un făgaș normal. "Județul nu este izolat. Drumul spre București, pe la Hârșova, DN 2A este deschis. Toate localitățile au apă potabilă, iar acest moment se lucrează pentru înlăturarea tuturor efectelor", a mai afirmat Adrian Nicolaescu.  


Comentează știrea

Cetatean
11 ianuarie 2017
Autoritatile locale

Desi pe DN 38 se circula bine pana la topraisar, primaria topraisar nu a curatat strazile localitatilor. Sunt munti de zapada pe strazi. Lumea trebuie sa mearga la munca. Pe noi nu ne baga nimeni in seama. Ajutati-ne!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4446 secunde