Autostrada A2, închisă în continuare. Ploaia înghețată face imposibilă deplasarea mașinilor

14013
Autostrada A2, închisă în continuare. Ploaia înghețată face imposibilă deplasarea mașinilor - autostrada-1548401017.jpg

Articole de la același autor

Autostrada A2 rămâne închisă și în această dimineață, pe tronsonul dintre Brănești și Drajna, pe ambele sensuri de mers. Fenomenul de ploaie înghețată continuă, așa că drumarii nu pot acționa încă.

Probleme sunt și pe drumul vechi, iar reprezentanții CNAIR recomandă șoferilor să nu pornească la drum, deocamdată.

Utilajele (109 la număr) Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța au acționat azi-noapte, răspândind 964,6 tone material antiderapant.

"Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr", precizează reprezentanții CNAIR.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Ianuarie 2019
Stire din Social : Cod galben de ceață, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.1115 secunde