Autorul accidentului de pe Soveja, lăsat din nou în libertate

3389
9
Autorul accidentului de pe Soveja, lăsat din nou în libertate - autor-1509983038.jpg

Articole de la același autor

Robert George Voinea, autorul accidentului rutier de pe strada Soveja, care a fugit de la fața locului, a fost lăsat în libertate de magistrații Judecătoriei Constanța, după ce a fost propus spre arestare. El va fi cercetat în stare de libertate, sub control judiciar. Decizia nu este definitivă. 

Comentează știrea

Constănțean
6 noiembrie 2017
Despre subiect

L-o fi futut pe judecător/judecătoare în cur!

a lu ghe
6 noiembrie 2017
specher

sper ca i au lasat si carnetul de sofer

Liviu Burebista
6 noiembrie 2017
Vestul salbatic

L-au lasat in libertate sa mai omoare cati-va oameni , conducand iresponsabil. Ce conteaza. Justitia vegheaza ca noi sa traim in siguranta (ironie).

Christian
6 noiembrie 2017
Nevasta.sa

Macar sa o ia pe aia blonda si siliconata de nevastă.sa, sa nu.l mai bage în probleme...o mare doamna e acum șefă de salon ridicata de el si stilata,in trecut doamna de companie a domnilor in varsta si a celor străini care isi cheltuiau banii prin cluburile din mamaia, nu.i mai ajungi la nas de fite,si inainte nu il vedeai de albă ce era la nas :)) !

Anonimus
6 noiembrie 2017
Ca bine zici

Nevastasa o poama, fosta clienta falsă in club se întindea cu toti prin club pentru un mil.vai mama ei...acum se vede mare femeie de afaceri...

Catalin
6 noiembrie 2017
Nevastă-sa

Sa vazut patroana de salon, pe banii la fraier.!!! Serviciile sunt de cacat, doar ambalajul este scump caci continutul este unul ieftin rău, sampon la 5-10 lei, pus in recipient de la 100 de lei. Fara autorizatii, fara carti de munca, fara nimic. Ce e de pl, la pl ajunge.!!! Pacat de el ca om si caracter de nota 10 , la stricat "hostessa" asta.! Rusineee.!!! A adus-o pe linia de plutire, a educato, mesteca guma prin club de zici ca rumega iarba de pe camp.!!!

memo
7 noiembrie 2017
eu

si unde p...a mea e legea ? M....t pentru cine stie. La handel cu toti dobitocii. Parnaie futuva in gura ca nu mai pot de bipuri.

Cami
7 noiembrie 2017
Pentru frustrați

Numai niște frustrați ca voi poate sa spună asta ! Va e ciuda ca am nasul pe sus ! Dobitocilor nu am fost la treaba nu am stat gu nasu in făina cum ziceți voi simplu de asta cred ca lunea ma cunoaște destul de bine cum sunt și cine sunt ! Și e problema mea pana la urma ce am făcut și de fac îmi dați voi sa mănânc frustraților !

Constanteani
7 noiembrie 2017
Pt asa zis Cami

Agramatule!Daca tu ai facut accidentul si ai fugit meriti sa fii batut si f t.Daca nu iti place tratamentul atunci sa punem pe cineva sa dea peste tine sau peste familia ta ca sa vezi cum e!Cocalar nenorocit ce esti!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 06 Noiembrie 2017
Stire din Eveniment : Lovitură pentru mafia tutunului!
Pagina a fost generata in 1.1163 secunde