Autoritățile din Constanța, amendate pentru că nu au deszăpezit străzile

278
1
Autoritățile din Constanța, amendate pentru că  nu au deszăpezit străzile - iarnazapadagerutilajedezapezire8-1453313998.jpg

Articole de la același autor

Circulația se desfășoară în condiții de iarnă, în prezent, însă polițiștii continuă să acționeze zilnic pentru limitarea efectelor fenomenelor meteo, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne. Potrivit Inspectoratului general al Poliției Române niciun drum nu mai este blocat încă de ieri.

În cursul zilei de marți, 3.000 de polițiști au acționat la nivel național pentru a se asigura că nu au rămas persoane blocate în trafic și expuse unor situații de risc, precum și pentru informarea populației, a conducătorilor auto, în ceea ce privește circulația rutieră pe drumurile publice.

O altă misiune a polițiștilor a fost de a monitoriza modul de derulare a contractelor de deszăpezire, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Pentru neîntreținerea carosabilului, oamenii legii au dat zece sancțiuni contravenționale administratorilor de drumuri din Constanța, Tulcea, Buzău și Galați. Valoarea totală a amenzilor este de 15.480 lei. De asemenea, 16 șoferi au fost sancționați pentru nerespectarea regulilor de circulație în condiții de iarnă, în valoare de 14.274 lei.

Pe parcursul acțiunilor, polițiștii au salvat 15 persoane fără adăpost, care au fost depistate în stradă și preluate de ambulanțe.

"Poliția Română recomandă conducătorilor auto să pornească la drum numai după ce s-au interesat cu privire la starea traseului pe care urmează să îl parcurgă și situația meteorologică existentă.

De asemenea, autovehiculele trebuie să fie echipate corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă (anvelope de iarnă, lanțuri antiderapante, lopată, săculeț cu nisip, rezervă de combustibil, sistem de climatizare - dezaburire funcțional etc.).

Este, de asemenea, obligatoriu ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările polițiștilor rutieri care acționează pe arterele pe care se circulă îngreunat și să permită accesul utilajelor de des-zăpezire", se arată într-un comunicat remis de Poliția Română.

Comentează știrea

Pintea
21 ianuarie 2016
Ha,ha,ha

Daca politia mai prindea un sofer cuantumul amenzilor dat cetatenilor era mai mare decat cel primit de autoritati.Soselele sunt jalnice, trotuarele pline de polei iar cei care au obligatia sa controleze cat si societatile platite gras din banul public sunt mangaiate cu sanctiuni mici in timp ce un sofer primeste o amenda uriasa comparativ cu veniturile sale deoarece parlamentul corupt al Romaniei in care psd este majoritar face legi aberante prin care oprima poporul prin biruri uriase .Pentru ca asta este esenta capitalismului contractwe grase cu statul pentru bogati,pe care nu le indeplinesc si biruri mari pentru plebe ,omul daca este adus la sapa de lemn nu mai are timp sa gandesca alerga pentru a-si asigura existenta.Din pacate multi uita la alegeri cine i-a oprimat 4 ani de zile ,sunt amagiti cu niste pachete de alimente ,tigai ,galeti si voteaza aceiasi corupti.

Articole pe aceeași temă

Luni, 04 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Amenzi de mii  de lei, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3958 secunde