Autorii unui furt, depistați în flagrant de polițiștii locali

355

Articole de la același autor

Poliţiştii locali din Constanţa au prin în flagrant trei tineri care spărseseră o anexă, în zona Abator.
În data de 4 martie, în jurul orei 19.50, pe durata desfășurării activităților de patrulare, pe strada Albăstrelelor, polițiștii locali din cadrul Biroului Monitorizare Zone Publice al Direcției Generale Poliția Locală Constanța au observat trei persoane care forțau ușa de acces către o anexă aflată în spatele magazinului Profi, folosind diferite unelte.
Polițiștii i-au somat pe cei trei, moment în care aceștia au fugit în direcția Parcului Far. S-a procedat la urmărirea acestora, după aproximativ 300 metri, două dintre cele trei persoane au fost prinse.
Cele două persoane au fost predate pe bază de proces verbal Secției 5 Poliție, împreună cu documentația întocmită, pentru continuarea cercetărilor.
Totodată, în această dimineață, în jurul orelor 7.00, un echipaj de polițiști locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, care se afla în serviciul de patrulare a identificat în mijlocul de transport în comun ce deservește linia 43 un bărbat dat în urmărire de Poliția municipiului Constanța, fiind suspect într-un dosar de furt calificat. Persoana în cauză a fost predată polițiștilor din cadrul IPJ Constanța.
Reprezentanţii Primăriei Constanţa recomandă tuturor celor care identifică astfel de fapte să sesizeze Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală la numărul de telefon: 0241/484.205.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7863 secunde