€ 4.654
£ 5.1867
$ 4.1197

Mai multe ştiri online:

Autorii triplei crime din Călărași au chemat preotul în pușcărie

Ştire online publicată Joi, 06 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
sursa foto: stirilekanald.ro
Autorii triplei crime din Călărași au chemat preotul în pușcărie - calarasi65140700-1544103918.jpg
La trei săptămâni de la tripla crimă din Călărași, autorii oribilei fapte conștientizează ce au făcut.

Dan Alexandru are remușcări că i-a ucis pe cei care vreme de 14 ani l-au crescut, scrie libertatea.ro.

Adolescentul de 17 ani, care stătea în Centrul de plasament din Perișoru, și prietenul lui Valentin Bivolaru au recunoscut că i-au omorât pe Vasilia Popescu, femeia care l-a crescut timp de 14 ani, care avea 58 de ani, și pe părinții acesteia, de 80 și 82 de ani. Cei doi tineri sunt arestați preventiv din 13 noiembrie. În cele trei săptămâni de când sunt încarcerați în arestul Poliției Călărași, cei doi adolescenți au început să conștientizeze oribilele crime pe care le-au comis.

„A început să le pară rău. Nu pot dormi, spun că văd în fața ochilor numai imagini cu victimele. Cel mai afectat e Dani. Are în minte numai scena când a ucis-o pe mama care l-a crescut", au spus surse judiciare. Recent, Dan și Valentin au cerut să vină în arest un preot cu care să vorbească.

„Vor să vină un preot, să se spovedească, mai ales că suntem în postul Crăciunului. Și-au dat seama de ceea ce au făcut. Abia acum conștientizează", au precizat sursele citate.

Expertiza psihiatrică la care au fost supuși a scos în evidență faptul că cei doi adolescenți au avut discernământ atunci când au comis cele trei crime, scrie romaniatv.net

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65840 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3767 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3141 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1969 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8359 secunde