€ 4.7601
£ 5.3997
$ 4.2518

Mai multe ştiri online:

Autorii triplei crime din Călărași au chemat preotul în pușcărie

Ştire online publicată Joi, 06 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
sursa foto: stirilekanald.ro
Autorii triplei crime din Călărași au chemat preotul în pușcărie - calarasi65140700-1544103918.jpg
La trei săptămâni de la tripla crimă din Călărași, autorii oribilei fapte conștientizează ce au făcut.

Dan Alexandru are remușcări că i-a ucis pe cei care vreme de 14 ani l-au crescut, scrie libertatea.ro.

Adolescentul de 17 ani, care stătea în Centrul de plasament din Perișoru, și prietenul lui Valentin Bivolaru au recunoscut că i-au omorât pe Vasilia Popescu, femeia care l-a crescut timp de 14 ani, care avea 58 de ani, și pe părinții acesteia, de 80 și 82 de ani. Cei doi tineri sunt arestați preventiv din 13 noiembrie. În cele trei săptămâni de când sunt încarcerați în arestul Poliției Călărași, cei doi adolescenți au început să conștientizeze oribilele crime pe care le-au comis.

„A început să le pară rău. Nu pot dormi, spun că văd în fața ochilor numai imagini cu victimele. Cel mai afectat e Dani. Are în minte numai scena când a ucis-o pe mama care l-a crescut", au spus surse judiciare. Recent, Dan și Valentin au cerut să vină în arest un preot cu care să vorbească.

„Vor să vină un preot, să se spovedească, mai ales că suntem în postul Crăciunului. Și-au dat seama de ceea ce au făcut. Abia acum conștientizează", au precizat sursele citate.

Expertiza psihiatrică la care au fost supuși a scos în evidență faptul că cei doi adolescenți au avut discernământ atunci când au comis cele trei crime, scrie romaniatv.net

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7302 secunde