AUTOCAR PLIN CU ROMÂNI, GRAV ACCIDENT ÎN BULGARIA!

272
AUTOCAR PLIN CU ROMÂNI, GRAV ACCIDENT ÎN BULGARIA! - f4fd91a42388583270e0ccf22af8b5a1-1528352394.jpg

Articole recomandate

Un autocar înmatriculat în România, cu 48 de pasageri la bord, a fost implicat, joi, într-un accident în apropierea localității Vidin din Bulgaria. 11 români au fost răniți ușor și transportați la spital, însă au fost externați din spital la cerere, anunță Ministerul Afacerilor Externe..

"Ambasada României la Sofia urmărește îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 7 iunie 2018, în apropierea localității Vidin, în care a fost implicat un autocar înmatriculat în România, având la bord 48 de pasageri. (...) Conform datelor obținute de reprezentanții ambasadei, în urma producerii accidentului 11 cetățeni români au suferit răni ușoare și medii care au necesitat îngrijiri medicale. Zece dintre aceștia au fost transportați la o unitate medicalã din zonă, fiind ulterior externați la cerere pentru a-și continua călătoria", informează un comunicat de presă al Ministerului de Externe.

Accidentul s-a produs la circa 30 de kilometri de Vidin, în urma unei manevre periculoase a șoferului, potrivit România TV.

O echipă consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Sofia s-a deplasat la locul accidentului și la spitalul la care au fost transportate persoanele ranite pentru asistență consulară.D e asemenea, reprezentanții ambasadei au contactat compania de transport, iar în urma discuțiilor, s-a stabilit faptul că un alt autocar al companiei va prelua toți pasagerii.

Cetățenii români își vor continua călătoria în această dimineață după finalizarea procedurilor preliminare, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.563 secunde