€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Audierea lui Carmen Iohannis la Parchetul General în dosarul caselor de la Sibiu, amânată

Ştire online publicată Luni, 10 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, nu va mai fi audiată luni la Parchetul General într-un dosar deschis ca urmare a unui denunț în legătură cu sumele de bani obținute din închirierea unui imobil, informează România TV.

Carmen Iohannis este așteptată să se prezinte la Parchetul General în jurul orei 16,00. Carmen Iohannis a mai fost chemată o dată la Parchetul General, în data de 15 noiembrie, însă ea le-a transmis atunci procurorilor că nu se poate prezenta la audieri, deoarece îl însoțea pe președintele Klaus Iohannis într-o vizită în Marea Britanie.

Acest dosar a fost deschis în urma unui denunț depus de SC Jurindex Media SRL, societatea care administrează site-ul Lumeajustitiei.ro, reprezentată de jurnalistul Răzvan Savaliuc, împotriva președintelui Klaus Iohannis, a soției acestuia, Carmen Iohannis, precum și împotriva notarului Radu Gabriel Bucșă, reclamați pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, printre care abuz în serviciu, fals intelectual, spălare de bani și constituire de grup infracțional organizat.

Inițial, denunțul a fost înregistrat în mai 2018 la DNA, declinat apoi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia și ulterior la Parchetul General.

În denunțul depus la Parchet se arată că familia Iohannis a refuzat să restituie statului suma de 320.000 de euro, bani proveniți din închirierea unui imobil din Sibiu care ar fi fost dobândit nelegal.

În noiembrie 2015, Curtea de Apel Brașov a decis definitiv anularea unui contract de vânzare-cumpărare a unui imobil din Sibiu deținut de Klaus și Carmen Iohannis.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8257 secunde