Audi A4 furat din Spania, descoperit la Negru Vodă

Miercuri, 07 August 2013, 11:01
79
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat un bărbat care încerca să scoată din țară o mașină furată. În punctul de trecere al frontierei Negru Vodă s-a prezentat, pentru control, un bărbat care conducea un Volkswagen Sharan, la care era atașată o platformă pe care era transportat un Audi A4 Avant. În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că autoturismul marca Audi A4 figurează ca fiind furat din Spania, din data de 29.09.2011. Șoferul a declarat că a fost rugat de o cunoștință să transporte Audi-ul în Bulgaria pentru a-l înmatricula. 
În timpul cercetărilor, la Negru Vodă s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, domiciliat în orașul Năvodari, care a declarat că autoturismul Audi A4 îi aparține. Acesta le-a mai spus polițiștilor că a cumpărat autoturismul fără a cunoaște că acesta fusese declarat ca fiind furat. 


Mașina, în valoare de aproximativ 1.100 de euro, a fost indisponibilizată la punctul de trecere al frontierei Negru Vodă pentru continuarea cercetărilor. Polițiștii de frontieră i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru complicitate la furt. 
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3612 secunde