Au vrut să fure, dar au dat nas în nas cu proprietarii

215
Au vrut să fure, dar au dat nas în nas cu proprietarii - arestati-1445281063.jpg

Articole de la același autor

Cei trei indivizi care au fost prinși de oamenii legii la scurt timp după ce au intrat într-o locuință din localitatea Poarta Albă au ajuns în spatele gratiilor. Adem Amiș, de 25 de ani, Vasile Stoica, de 32 de ani, și Osman Mustafa, de 28 de ani au fost prezentați magistraților Jude-cătoriei Constanța, iar completul a decis să ia măsura arestului preventiv pentru următoarele 30 de zile. 


Aceștia sunt acuzați de comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat și violare de domiciliu, Amiș fiind cercetat și pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis pen-tru nicio categorie de vehicule.


Cei trei suspecți au fost prinși în noaptea de sâmbătă spre duminică după ce au ieșit dintr-o locuință de unde inten-ționau să fure, dar au dat nas în nas cu proprietarii. 


"Cu ocazia părăsirii locuinței, inculpații au fost depistați de organele de poliție care au procedat la somarea acestora pentru a se opri, dar pentru a scăpa, aceștia au sărit și pătruns fără drept în curțile învecinate, inculpații Amiș și Stoica fiind depistați într-o anexă dintr-o curte, în timp ce Mustafa care se despărțise de primii, a fost găsit într-o altă curte", a de-clarat procuror Mihai Stanciu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. 


Pentru prinderea lor, polițiștii au tras opt focuri de armă în plan vertical, fără ca vreo persoană să fie rănită. Suspecții s-au deplasat la furt cu un autoturism marca Dodge înmatriculat în Bulgaria.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 15 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Hoții i-au trecut pragul casei
Miercuri, 14 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Patru mașini jefuite
Marţi, 13 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Furturi pe bandă rulantă
Pagina a fost generata in 0.6978 secunde