Au vrut să facă bani pe spatele migranților, dar a intervenit Poliția Română

199
Au vrut să facă bani pe spatele migranților, dar a intervenit Poliția Română - bigdsc0164-1528818362.jpg

Articole recomandate

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Arad și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au destructurat o grupare infracțională specializată în trafic de migranți.

La data de 12 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad, au efectuat 8 percheziții domiciliare la persoane din județul Arad, bănuite de constituire de grup infracțional organizat și trafic de migranți.

În urma perchezițiilor efectuate pe raza a 3 localități din județul Arad, precum și în municipiul Arad, au fost identificate și indisponibilizate 139 de grame de cannabis, bani și țigarete susceptibile că ar proveni din contrabandă.

Din cercetări a reieșit că în perioada iulie 2017- februarie 2018, trei bărbați ar fi constituit un grup infracțional organizat, la care ar fi aderat alți cinci bărbați, toți din județul Arad, cu vârste între 25 și 40 de ani.

În perioada noiembrie 2017- februarie 2018, cei în cauză ar fi racolat, transportat, călăuzit și adăpostit 61 de migranți - minori și adulți - pe teritoriul unor state aflate în spațiul Schengen.

La sediul D.I.I.C.O.T.- B.T. Arad au fost conduse 12 persoane în vederea audierii și luării măsurilor legale.

La activități au participat și polițiști specializați în combaterea criminalității organizate din Timișoara, din cadrul I.P.J. Arad și jandarmi din cadrul I.J.J. Arad.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.9488 secunde