Au văzut moartea cu ochii! Un autocar a plonjat în derea

259
Au văzut moartea cu ochii!  Un autocar a plonjat în derea - autocar4-1452193799.jpg

Articole de la același autor

Un apel la 112 anunța, ieri dimineață, în jurul orei 05.30, că pe Drumul Județean 226 a avut loc un incident rutier. Între localitățile Nuntași și Istria, un autocar a plonjat în derea. Potrivit anchetatorilor, autocarul efectua o cursă regulată de transport persoane, pe ruta Mihai Viteazu - Constanța.

"Venind din sensul Mihai Viteazu - Constanța, după ce a trecut de intersecția Drumului Județean 226 cu Drumul Județean 226 A, ajuns în dreptul unui podeț construit peste pârâul ce traversează DJ 226, din cauza ceții, ploii torențiale și a condițiilor de vizibilitate foarte reduse, s-a produs acvaplanarea autobuzului, acesta părăsind partea carosabilă și intrând în pârâu", a declarat scms. Carmen Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

În autocar se aflau 15 persoane, iar acestea s-au autoevacuat în siguranță și au cerut ajutorul autorităților.

"Pentru evaluarea situației, la fața locului s-au deplasat peste 25 de pompieri cu trei autospeciale de intervenție, o descarcerarea grea, o barcă, o Autospecială Transport Personal și Victime Multiple și două ambulanțe SMURD", a declarat plt. major Anca Chiriță. Întreaga acțiune a fost coordonată de către locotenentul colonel Daniel Petrov, împuternicit inspector șef al ISU "Dobrogea".

Din fericire, în urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Potrivit unor surse, reprezentanții primăriei au transportat pasagerii la domiciliile lor.

O parte din pompieri împreună cu reprezentanții autorităților locale au intervenit pentru repunerea autocarului pe șosea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4707 secunde