Au intrat în casă peste o bătrână și i-au furat banii de înmormântare

153
1
Au intrat în casă peste o bătrână și i-au furat banii de înmormântare - 752370arestatincatuse13180128751-1399379471.jpg

Articole de la același autor

O bătrână de 80 de ani, dintr-un sat constănțean a trecut prin clipe îngrozitoare, în noaptea de duminică spre luni, când s-a trezit cu doi indivizi în casă. Femeia, care locuiește singură, a auzit zgomote în casă, în jurul orei 2,00 noaptea. Doi indivizi intraseră și scotoceau printre lucruri. Când au dat cu ochii de femeie, au început să o lovească până când aceasta, speriată le-a spus unde ținea banii pe care-i punea deoparte pentru zilele negre și pentru înmormântare. După ce au luat banii, suspecții s-au făcut nevăzuți, iar femeia s-a dus într-un suflet la rude, cărora le-a cerut ajutorul. 


Polițiștii de la Secția 7 Rurală Crucea a fost sesizați la primele ore ale dimineții și, în urma cercetărilor, au reușit să-i identifice pe suspecți: este vorba despre doi tineri din Ghindărești, de 17 și respectiv 25 de ani. Cei doi au fost reținuți și urmează să fie duși în fața Judecătoriei Hârșova cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Cei doi sunt acuzați de tâlhărie. 




Comentează știrea

replica hermes bracelet china
10 mai 2014
replica hermes bracelet china

hermes handbags from china Stiri Eveniment : Au intrat în casă peste o bătrână și i-au furat banii de înmormântare | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replica hermes bracelet china http://www.mecats.net/hermes.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6293 secunde