Mai multe ştiri online:

Au încercat să intre în țară cu pașapoarte susceptibile a fi contrafăcute

Ştire online publicată Miercuri, 10 Aprilie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Polițiștii de frontieră de la Negru Vodă au descoperit doi cetățeni turci, care aveau aplicate în documentele de călătorie ștampile de trafic, susceptibile a fi contrafăcute. 


Astfel, luni, 8 aprilie, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, județul Constanța, s-au prezentat, pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de intrare în țară, doi cetățeni turci, în vârstă de 39, respectiv 47 de ani, pasageri într-un autocar înmatriculat în Republica Moldova. 


Cu ocazia controlului de frontieră, aceștia au prezentat două pașapoarte turcești în care erau aplicate ștampile românești de trafic, asemănătoare cu cele aflate în uz. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea ștampilelor, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, stabilind faptul că acestea nu îndeplinesc condițiile de formă ale unor ștampile autentice. 
„De asemenea, asupra unuia dintre bărbați, colegii noștri au descoperit un permis de conducere, având însemnele autorităților din Turcia, susceptibil a fi fals. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, falsificarea de instrumente oficiale și folosirea instrumentelor false, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, precizează reprezentanții Gărzii de Coastă. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6733 secunde