€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Au ieșit la pescuit cu unelte interzise

Ştire online publicată Joi, 28 Martie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Doi bărbați au fost prinși de jandarmi, în timp ce pescuiau folosind unelte interzise de lege.

Marți noapte, în jurul orei 22.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța - Detașamentul 8 Cernavodă, a observat în zona canalului de deversare a apei reziduale de la Centrala Nuclearoelectrică Cernavodă, două persoane care scoteau din apă o plasă de pescuit.

În urma verificărilor, jandarmii au stabilit că cei doi bărbați, cu vârste de 25 ani, respectiv 48 ani, ambii din Cernavodă, pescuiau fără să aibă autorizație pentru această activitate, folosind o ambarcațiune pneumatică și o plasă de tip „setcă” cu lungimea de 70 metri .

„Deoarece faptele celor două persoane sunt susceptibile de a constitui infracțiuni prevăzute și sancționate de O.U.G. nr. 23 /2008 privind pescuitul și acvacultura, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârșelor, vintirelor, precum și a altor tipuri de unelte de pescuit comercial, a fost întocmit procesul-verbal de sesizare, pe care jandarmii l-au înaintat împreună cu mijloacele materiale de probă, lucrătorilor Postului de Poliție Transporturi Navale Cernavodă, în vederea continuării cercetărilor”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7261 secunde