AU GRIJĂ DE EI SAU ÎI OMOARĂ CU ZILE? Anchetă pornită de polițiști, după ce un câine mort a fost găsit la Green Life Recycling

764
AU GRIJĂ DE EI SAU ÎI OMOARĂ CU ZILE? Anchetă pornită de polițiști, după ce un câine mort a fost găsit la Green Life Recycling - maxresdefault-1499854496.jpg
Ieri, în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au fost sesizați de către un bărbat care a anunțat că în interiorul unei societăți comerciale din orașul Ovidiu există cadavrul unui câine despre care există suspiciunea că decesul s-ar datora unor rele tratamente.


Societatea în cauză se numește Green Life Recycling și a încheiat în vara anului trecut un contract cu Primăria Constanța privind serviciul de capturare, transport și adăpostire și alte operațiuni veterinare pentru câinii fără stăpân de pe domeniul public al municipiului Constanța.


Alături de polițiști, la sediul societății comerciale în cauză s-au deplasat și reprezentanți ai DSVSA Constanța, care au decis transportarea cadavrului animalului la sediul instituției în vederea efectuării examenelor specifice de laborator.
În cauză sunt efectuate cercetări in rem pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție, fără drept. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5667 secunde