Au furat peste 20.000 de lei dintr-un Porsche Cayenne, parcat pe bulevardul Mamaia

447
2
Au furat peste 20.000 de lei  dintr-un Porsche Cayenne, parcat pe bulevardul Mamaia - aufurat1-1492094019.jpg
Trei indivizi au lovit în miezul zilei, pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din Constanța. Aceștia au dat lovitura într-un autoturism marca Porsche Cayenne, lăsat descuiat pe bulevardul Mamaia, în zona Delfinariu. Din interiorul mașinii, indivizii au furat un plic lăsat pe scaunul din dreapta față, în interiorul căruia se aflau 22.000 lei. Doi dintre bărbați au fost reținuți și propuși spre arestare, altul fiind căutat la această oră de polițiști.

Ca urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt din autoturism, polițiștii din cadrul Secției 1 i-au identificat pe Beinur Memet, în vârstă de 31 de ani, Ercan Memet, în vârstă de 43 de ani și Niat Memet, în vârstă de 36 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

Bărbații în cauză au acționat în data de 31 martie. Polițiștii constănțeni i-au reținut pe doi dintre bărbați, pe bază de ordonanțe, pentru o perioadă de 24 de ore, cel de-al treilea sustrăgându-se cercetărilor, urmând ca ei să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța în vederea luării măsurilor preventive. Un alt caz asemănător a avut loc în luna iulie a anului 2016. Atunci, un BMW X5 a fost spart de hoți, care au furat din interiorul autoturismului suma de 97.000 de lei.

Comentează știrea

Vlad Tepes
14 aprilie 2017
Sa fie pedepsite ciorile astea!

Sa li se taie o mana, sa fie trasi in teapa, munca silnica pe viata!

Fane Babanu
20 iunie 2017
Ce prost esti..!

Ce munca "silnică pe viață" să mai facă ăștia, dacă în prealabil li se taie o mana??? ....dar dacă sunt "trași în țeapă"? Să lăsăm tembelismul tău evident de-o parte. Ar trebui condamnați instant toți ăia cu 'jde mii de mangoți prin mașinile de lux. Ei sunt mult mai otrăvitori decât plevușca.

Răspuns la: Sa fie pedepsite ciorile astea!
Adăugat de : Vlad Tepes, 14 aprilie 2017
Sa li se taie o mana, sa fie trasi in teapa, munca silnica pe viata!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5065 secunde