Au furat bunuri și un card bancar, dintr-o mașină! Poliția Constanța i-a reținut

218
Au furat bunuri și un card bancar, dintr-o mașină! Poliția Constanța i-a reținut - reclamatiepolitisti1343934804-1519376897.jpg

Articole recomandate

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii municipiului Constanța, Grupul de lucru Furturi din Auto, au identificat doi bărbați, de 31, respectiv 49 de ani, din Constanța, bănuți de comiterea faptei.

Astfel, la data de 27 ianuarie a.c., persoanele în cauză ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un autoturism, parcat pe o stradă din municipiul Constanța. De asemenea, persoanele sunt bănuite și de sustragerea unui unui card bancar, aceștia încercând să-l utilizeze, cu scopul de a retrage numerar de la un bancomat, de pe raza municipiului Constanța.

Polițiștii constănțeni i-au reținut inițial pe bărbați, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, introducându-i în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 22 februarie a.c., aceștia au fost prezentați Tribunalului Constanța care a emis pe numele bărbaților mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5297 secunde