Au dat lovitura în Mamaia Nord! Turiști lăsați fără mii de lei și telefoane mobile

1051
Au dat lovitura în Mamaia Nord! Turiști lăsați fără mii de lei și telefoane mobile - audat-1501080616.jpg

Articole de la același autor

Clipe de groază pentru mai mulți turiști cazați într-un camping din Mamaia Nord. În miez de noapte, unitatea de cazare a căzut pradă hoților. Au confirmat polițiștii din Constanța, care au primit un val de plângeri din partea păgubiților, imediat după incident.

În urma furturilor, un turist din București a reclamat lipsa sumei de 3.000 dolari și a unui telefon mobil marca Asus Zenton 3 Ultra dintr-o rulotă. Din cercetări, s-a stabilit că autorii au pătruns pe ușa de acces lăsată deschisă.

Acesta nu este singurul păgubit. Altui turist din București i-a dispărut suma de 2.800 lei tot din rulotă. De această dată, autorii au pătruns pe un geam lăsat deschis.

De asemenea, un alt turist din Galați a reclamat furtul dintr-o autoutilitară Volkswagen a sumei de 260 lei și a unui telefon mobil Samsung Galaxy A5. Hoții au pătruns pe portiera din stânga față ce fusese lăsată neasigurată, reușind astfel să sustragă bunurile.

Unui alt turist din Galați i-a fost furată suma de 1.200 lei și un telefon mobil Samsung Galaxy J5 din autoturismul marca Dacia Logan. Aici, autorii au pătruns prin forțarea butucului portierei din dreapta față.

v v v

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, societatea în cauză avea obligația legală să asigure paza și protecția bunurilor, lucru care nu s-a întâmplat. Polițiștii din Năvodari au efectuat control la societatea comercială ce deține campingul, ajungând la concluzia că Legea 333 nu a fost respectată.

Așadar, campingul trebuie să-și remedieze problemele pentru a putea funcționa în continuare. În urma lanțului de infracțiuni, oamenii legii au aplicat și o amendă de 2.000 lei, iar pe unicul paznic l-au amendat cu 100 lei. De asemenea, se fac cercetări în patru dosare penale.

Polițiștii încearcă să-i identifice pe autorii jafului, să-i tragă la răspundere și să recupereze banii și obiectele celor prejudiciați. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2502 secunde