Au amenințat că vor arunca România în aer. Acum, vor în libertate!

749
1
Au amenințat că vor arunca România în aer. Acum, vor în libertate! - recurs-1440946055.jpg
Sirienii care au fost arestați, zilele trecute, după ce au încercat să își aducă frații ilegal în țară vor să fie liberi. Aceștia au contestat decizia magistraților Tribunalului Constanța, care au decis să îi trimită în spatele gratiilor. În cursul zilei de astăzi, cei doi sirieni vor ajunge în fața magistraților Curții de Apel Constanța, unde se va judeca recursul. 


Cei doi frați care dețin afaceri în România au declarat, în timpul audierilor, că vor rade România de pe fața pământului dacă vor con-sidera necesar. În momentul în care au fost întrebați de judecători despre cele afirmate, ei au pre-cizat că au spus la nervi aceste lucruri și nu intenționează să facă nimic rău.


Amintim că cei doi afaceriști au fost prinși, săptămâna trecută, în timp ce încercau să își reunească familia pe teritoriul țării noastre. 


Cu ajutorul sistemului de termoviziune, polițiștii de frontieră au observat, pe parcursul nopții, două persoane care treceau granița prin zona fâșiei verzi. Aceștia au fost ajutați de frații lor, care sunt oa-meni de afaceri în România. Unul dintre frați a fost cel care i-a ajutat să fie transportați pe teritoriul Bul-gariei cu un autoturism Volkswagen, împreună cu soția sa. I-au dus până în apropierea graniței cu România, după care cei doi mi-granți au coborât și au trecut pedestru granița prin zona fâșiei verzi. Celălalt frate a fost prins pe teritoriul României, așteptându-i într-un autoturism marca BMW, în care se afla și fiul lui. 


Toți cei patru frați au fost escortați la audieri. În momentul în care oamenii legii au vrut să îi amprenteze, unul dintre migranți a început să facă crize de epilepsie, iar ulterior s-a stabilit că nu a jucat decât un teatru ieftin. În timpul audierilor, una dintre călăuze a izbucnit și a declarat: "Vom arunca România în aer, o vom rade de pe fața pă-mântului dacă vom considera necesar, pentru a ne răzbuna". 


Oamenii legii au stabilit că nu este vorba despre o amenințare teroristă și că bărbatul a spus la supărare acele lucruri. Cele două autoturisme au fost confiscate de oamenii legii. Migranții au ajuns în custodia bulgarilor, iar frații lor, în Centrul de Reținere și Arest Pre-ventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. 


Comentează știrea

DANI
31 august 2015
MAI VIGILENTI

ar trebui sa fim vigilenti...noi ii AJUTAM SI EI DE CE SA NE AENINTE? NOI AVERM MILA DE EI SI EI SA NE AMENINTE CA NE DISTRUG? NOI VREM SA FIM UMANI SI EI CA NE DISTRUG ATUNCI NU AR FI MAI BINE SA FIM VIGILENTI?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4361 secunde