Au ajuns la spital cu arsuri la ochi! Cauza a fost una neașteptată…

302
Au ajuns la spital cu arsuri la ochi! Cauza a fost una neașteptată… - ddd-1580893458.jpg
20 de copii de la o școală din Brașov au ajuns de urgență la spital cu probleme oftalmologice și unii abia dacă pot să deschidă ochii. Totul după ce femeia de serviciu a unității de învățământ a uitat să scoată din priză o lampă cu ultraviolete, care ar ajuta la eliminarea virusului gripal, potrivit Digi 24.

Incidentul a avut loc marți la școala generală nr. 11 din Brașov, fiind afectați copii de la o clasă a VI-a. Aceștia au acuzat arsuri la ochi și dureri după ce au ajuns acasă. La școală fuseseră expuși la lumina ultravioletă a unei lămpi bactericide, pentru eliminarea virusului gripal. Unii copii au mers la spital, la secția de oftalmologie, alții au ajuns la cabinete medicale. Au primit tratament, iar în prezent sunt acasă, întrucât nu mai pot merge la școală.

Poliția și Direcția de Sănătate Publică au demarat o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat. Din primele informații, copiii ar fi fost expuși din eroare la lumina acestei lămpi, întrucât femeia de serviciu ar fi uitat să scoată din priză, timp de o oră, lampa cu ultraviolete aflată în sala de clasă. Lămpile cu ultraviolete au fost cumpărate recent pentru dezinfecția sălilor de curs, în vederea prevenirii îmbolnăvirilor de gripă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5422 secunde