Attila Verestóy A MURIT!

778
3
Attila Verestóy A MURIT! - 04attilaverestoynd465x390-1516790347.jpg

Articole recomandate

Senatorul UDMR Verestoy Attila a murit, la vârsta de 63 de ani, el urmând a împlini 64 de ani pe data de 3 martie. Verestoy Attila a candidat pe prima poziție a listei UDMR pentru Senat în Harghita și a obținut mandatul la distribuirea directă, după ce Uniunea a obținut în județ un scor de 85,3%.

Verestoy Attila este singurul parlamentar aflat în funcție încă din anul 1990. El se afla la al 8-lea mandat de senator.


XXX


Attila Verestóy (n. 1 martie 1954, Odorheiu Secuiesc, România) a fost un senator român în toate legislaturile din perioada 1990 - 2016, ales de fiecare dată în județul Harghita pe listele UDMR.

Attila Verestóy a fost și un important om de afaceri din România, deținând mai multe companii, printre care și societatea de administrare a investițiilor Investica Asset Management.


A fost unul dintre cei mai bogați parlamentari români. Este cunoscut și ca fiind unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața lemnului, fiind supranumit "drujba lui Dumnezeu" pentru afacerile sale cu lemn.


Comentează știrea

Dr. Draghici de la...Central
24 ianuarie 2018
Clinti precum ungurul asta sunt si in Cta...

Ce ironie a sortii...! A taiat sute de mii de hectare de padure facand o avere foarte mare plus ca ar fi avut si o pensie de invidiat dupa atatea mandate de parlamentar , iar acum idiotul are nevoie doar de vreo 4-5 scandurele...! Inca o data se demonstreaza ca exista totusi o compensatie in natura care poate fi numita de catre fiecare , cum vrea/doreste...

Hehe
24 ianuarie 2018
...

Era si vremea !

Don
27 ianuarie 2018
Corleone

Un bozgor imputit ,a devalizat o tara intreaga ,dar a plect cu 4 scanduri latura ,a primit de la mama natura exact ce a meritat ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7658 secunde