€ 4.7601
£ 5.4034
$ 4.2755

Mai multe ştiri online:

Ați văzut vandali în parcuri? Ce apel face Primăria Constanța

Ştire online publicată Marţi, 29 Ianuarie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Nu a trecut mult timp și dispozitivele pentru colectarea deșeurilor canine instalate de Primăria municipiului Constanța prin parcuri și pe aleile de promenadă din oraș, au fost, din nou, vandalizate. De această dată, nu pungile de unică folosință au fost ținta, ci dispozitivele în sine. Unul dintre ele a dispărut pur și simplu, iar alte trei au fost găsite rupte și trântite la pământ.

Totul s-a întâmplat în parcurile Tăbăcărie și Viitorului la sfârșitul săptămânii ce tocmai a trecut, iar cei vinovați de distrugere sunt acum căutați de poliție.


Pentru păstrarea curățeniei în oraș, Primăria municipiului Constanța a achiziționat, pe lângă 3.000 de coșuri de gunoi și 200 de dispozitive pentru deșeuri canine. Acestea sunt dotate cu punguțe de unică folosință care pot fi utilizate, în mod gratuit, de către toți proprietarii de câini care își plimbă animalele prin parcuri sau pe aleile de promenadă.


„Primăria Municipiului Constanța face apel către toți locuitorii să păstreze în bune condiții aceste dispozitive. Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, solicităm în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241/484.205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799/606.142. Ne-ar fi de mare folos dacă sesizarea ar fi însoțită și de fotografii cu ceea ce se constată, locul și alte date care să le permită polițiștilor noștri identificarea rapidă și tragerea la răspundere a celor care nu respectă legea”, precizează reprezentanții Primăriei Constanța. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7661 secunde