AȚI SIMȚIT DIFERENȚA? Autoritățile au încurcat alarmele la Constanța

701
4
AȚI SIMȚIT DIFERENȚA? Autoritățile au încurcat alarmele la Constanța - alarme-1509546385.jpg

Articole de la același autor

Primăria municipiului Constanța informează constănțenii că astăzi, 01 noiembrie, s-a derulat un exercițiu de alarmare a populației. "Deși inițial a fost anunțat un exercițiu de alarmă aeriană, semnalul transmis a fost de alarmă la dezastre în scopul verificării cunoașterii componenței semnalelor de alarmare publică de către populație, conform anunțului Inspectoratului pentru Situații de Urgență", susțin reprezentanții Primăriei Constanța.

Exercițiile se derulează în urma transmiterii de către dispeceratul ISU a mesajului de înștiințare către autoritățile locale, mai informează Primăria Constanța.

Semnalul "ALARMĂ AERIANĂ" este compus din 15 sunete, a câte 4 secunde fiecare, cu pauză de 4 secunde între ele. În cazul în care alarma nu reprezintă un exercițiu, ci o situație reală, semnalul anunțat mai sus va fi precedat de "PREALARMĂ AERIANĂ" compusă din 3 sunete a 32 de secunde fiecare, cu pauză de 12 secunde între ele. Semnalul "ALARMĂ LA DEZASTRE" este compus din 5 sunete, a câte 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde între ele. De asemenea, în situații reale la finalul alarmării se transmite semnalul acustic "ÎNCETAREA ALARMEI", compus dintr-un sunet continuu, de aceeași intensitate, cu durata a 2 minute.

Comentează știrea

ggjhf
1 noiembrie 2017
alarme

Astia ard gazul degeaba cu alarmele lor. Spalare de bani. Ar trebui dupa părerea mea....sa se facă un parteneriat (la care sa participe obligatoriu) toate retelele de telefonie . Când apare dezastrul ca e cutremur ca e alarma aeriana ca e inundatie ca e zapada sa te sune pana rspunzi si printrun mesaj înregistrat sa te aminte ce urmează... Alarmele astea nu se aud pt ca aproape toate apartamentele au geamuri termopane si izoleaza fonic. Ar trebui regandite, astea cu alarmele erau bune in al doilea război mondial. Stau in mijlocul constantei si nu am auzit nici o alarma pana acum..

jj
2 noiembrie 2017
jj

Normal ca am simtit. Am comentat in articolul cu radet, ca voi dormiti in bocanci.

Cetatean
2 noiembrie 2017
Alarma

Ma duc fuga sa-mi cumpar cronometru sa cronometrez in caz de alarma , pentru a stii tipul alarmarii ! P.S. Caraghiosilor !

Curmare habibi
2 noiembrie 2017
Obsedați,posedați,psihotiristi,priapici,pitici porno,veverițe pofticioase mu(suret)iste

ISU+PCTaranul alias canalia de palazu

Articole pe aceeași temă

Marţi, 31 Octombrie 2017
Stire din Eveniment : Exerciții de alarmare în Constanța
Pagina a fost generata in 0.4798 secunde