Ați pierdut pașaportul? Alertați imediat autoritățile!

194
Ați pierdut pașaportul? Alertați imediat autoritățile! - pasaportsursastirilekanald-1583875184.jpg

Articole de la același autor

Poliția de Frontieră s-a alăturat campaniei derulate de Interpol și trage un semnal de alarmă românilor ca, în cazurile în care constată pierderea pașapoartelor, să anunțe imediat autoritățile. 


"Pașaportul este valoros, tratează-l ca atare! Dacă ai pierdut pașaportul sau crezi că s-ar putea să fi ajuns în mâini greșite, nu aștepta! Anunță imediat Poliția sau altă autoritate competentă și obține unul nou. Așa cum nu poți utiliza un card bancar anulat, la fel și în cazul pașapoartelor. Odată ce au fost declarate pierdute sau furate, ele au fost semnalizate ca invalide. Dacă găsești din nou pașaportul, nu încerca să călătorești cu el. Dacă încerci să îl utilizezi, autoritățile de frontieră te pot opri pentru verificări suplimentare, fără nicio garanție că vei putea continua călătoria", este mesajul transmis de Poliția de Frontieră. 


În perioada 2019-2020, Proiectul IDEA promovează gestionarea eficientă a frontierelor și utilizarea sistematică a bazelor de date INTERPOL din țările Uniunii Europene, pentru a combate terorismul și criminalitatea transnațională. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0226 secunde