Aterizare de urgență pe aeroportul Otopeni! Un avion a întâmpinat probleme tehnice

188
Aterizare de urgență pe aeroportul Otopeni! Un avion a întâmpinat probleme tehnice - wizz-1568048876.jpg

Articole recomandate

O aeronavă a companiei Wizz Air, care efectua un zbor pe ruta Luton-Iași, a aterizat luni de urgență, la ora 14:26, pe aeroportul Henri Coandă, din cauza unei probleme tehnice, a anunțat, luni, Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).


"Aeronava WZZ 3652, pe ruta Luton-Iași, avion A320, a efectuat o aterizare de urgență pe aeroportul Henri Coandă azi, la ora 14:26, ca urmare a unei probleme tehnice. Conform procedurilor pentru astfel de situații, s-a format dispozitiv pentru pista 08L. Aeronava a aterizat fără probleme", precizează reprezentanții CNAB.


Aeronava avea peste 170 de pasageri la bord și a aterizat fără probleme.


Reacția companiei Wizz Air.


"Aeronava care opera zborul Wizz Air W6 3652 de la Londra Luton la Iași a fost redirecționată către București din rațiuni tehnice. Avionul a aterizat în condiții normale și este în curs de verificare. Pasagerilor li s-a oferit transport cu autocarele din București, estimându-se că vor ajunge la Iași în jurul orei 23:15, ora locală. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor pentru orice incoveniente cauzate, însă siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronave este prioritatea noastră.", se arată într-un comunicat al companiei aeriene.


Sursă: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.946 secunde