Aterizare de urgență, pe aeroportul Otopeni, a unui avion cu 170 de pasageri la bord

202
Aterizare de urgență, pe aeroportul Otopeni, a unui avion cu 170 de pasageri la bord - avion-1536972752.jpg
Avionul Blue Air care se îndrepta spre Liverpool, având la bord 170 de pasageri, s-a reîntors în siguranță pe Aeroportul Otopeni, după ce a lovit cu coada pista la decolare. Compania aeriană Blue Air a confirmat că, în această după amiază, zborul cu destinația Liverpool s-a întors pe Aeroportul Otopeni, din cauza unei defecțiuni tehnice, iar pasagerii sunt în siguranță și vor fi preluați de altă cursă, scrie realitatea.net.


Aparatul de zbor a decolat la ora 16.44 către Liverpool, iar incidentul s-a produs la scurt timp de la decolare, în momentul în care avion se ridica de la sol.

"Aparatul de zbor se întoarce la sol pentru verificări tehnice", a declarat Valentin Iordache, directorul Aeroporturi București.

170 de oameni se află la bordul avionului.


Incident pe Aeroportul Otopeni: Avion întors după ce a lovit cu coada pista


Un avion Blue Air care se îndrepta spre Liverpool se va întoarce pe Aeroportul Otopeni din București din motive tehnice, potrivit unor surse acesta lovind cu coada la decolare pista. La ora transmiterii știrii avionul consumă combustibilul înainte de aterizare. 


Potrivit surselor citate, aparatul de zbor a decolat la ora 16.44 către Liverpool, iar incidentul s-a produs la scurt timp de la decolare, în momentul în care avion se ridica de la sol.


În prezent, avionul încearcă să consume combustibilul pentru a ateriza în siguranță.


"Aparatul de zbor se întoarce la sol pentru verificări tehnice", a declarat Valentin Iordache, directorul Aeroporturi București.


170 de oameni se află la bordul avionului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9828 secunde