Aterizare de urgență pe aeroportul din Timișoara din cauza unui geam fisurat la cabină

240
Aterizare de urgență pe aeroportul din Timișoara din cauza unui geam fisurat la cabină - aeroport-1363801887.jpg
O cursă aerienă pe ruta Timișoara-Bergamo care decolase, miercuri, la ora 18.00, a aterizat de urgență, o oră mai târziu, pe aeroportul din Timișoara, pilotul solicitând să revină din cauza fisurării unui geam la cabină, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtătorul de cuvânt al Aeroportul Internațional "Traian Vuia" din Timișoara, Lucian Taropa, a declarat că pilotul unei curse a companiei Carpatair care decolase miercuri, la ora 18.00, de la Timișoara spre Bergamo (Italia) a solicitat să revină de urgență pe aeroportul din Timișoara, din cauza unor probleme tehnice la aparatul de zbor, respectiv a fisurării unui geam de la cabina pilotului.

Potrivit sursei citate, aeronava a aterizat fără probleme la Timișoara, în jurul orei 19.00.

La bordul aeronavei se află 69 de pasageri, la aeroport fiind solicitați pompierii și Ambulanța, dar nu a fost nevoie de vreo intervenție.

Taropa a mai spus că, tot miercuri, o altă aeronavă a companiei Carpatair pe ruta Timișoara-Iași, care trebuia să decoleze la 13.25, nu a mai plecat de pe aeroportul timișorean tot din cauza depistării unor probleme de ordin tehnic.

Cei 76 de pasageri ai acelei curse au fost urcați într-o altă aeronavă care i-a dus la Iași.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4584 secunde