Atenționare de la meteorologi! Caniculă și disconfort termic, astăzi și mâine, la Constanța

397
Atenționare de la meteorologi! Caniculă și disconfort termic, astăzi și mâine, la Constanța - ndamagfzad01ztgxnmvmyjgwmguwmzk2-1561966181.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu puțin timp, o informare meteo de caniculă, pentru astăzi și mâine.


Astfel, pe parcursul zilei de luni, 1 iulie, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, local caniculară după-amiază în Moldova, în zonele de câmpie din Crișana, Banat, Oltenia și Muntenia, în sud-vestul și centrul Transilvaniei și în partea continentală a Dobrogei, unde temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 34 și 37 de grade, iar disconfortul termic va fi ridicat și indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge sau depăși ușor pragul critic de 80 de unități.


Mâine, vremea va fi caniculară și disconfortul termic accentuat în cea mai mare parte a țării, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități, iar în zonele de câmpie și podiș se vor înregistra frecvent temperaturi maxime de 35 - 37 de grade. 


Notă: instabilitatea atmosferică se va accentua începând din după-amiaza zilei de marți, 02 iulie, la început în regiunile nordice, iar apoi (miercuri 3 iulie și joi 4 iulie) și în restul teritoriului, iar vremea se va răcori.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3995 secunde