Atenție! Transporturi agabaritice pe ruta Buzău – Constanța

217
Atenție! Transporturi agabaritice pe ruta Buzău – Constanța - 19octtransportagabaritic-1603098691.jpg

Articole de la același autor

În perioada 19 – 20 octombrie, se vor desfășura două transporturi cu depășiri ale maselor pe traseul Buzău – DN 2B –Spătaru – DN2- Urziceni – DN 2A – Slobozia – DN 2A- Țăndărei- Giurgeni – DN 2A- Ovidiu – A4 – Constanța Poarta 7. Vehiculele transportă utilaje pentru industria chimică, au anunțat reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Lățimea maximă a vehiculelor este 8,07 m, viteză de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale și autostrăzi pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situația Drumurilor Naționale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0073 secunde