Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe drumul spre Mangalia, în localitatea Agigea

269
1
Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe drumul spre Mangalia, în localitatea Agigea - 1-1430718816.jpg

Articole de la același autor

Atenție, șoferi, începând de astăzi și până la sfârșitul lunii, sunt restricții de circulație pe DN 38 și DN 39.

Pentru executarea lucrărilor de reabilitare la conducta de aducțiune apă, se instituie în perioada 4 - 31 mai, restricții de circulație în zona localității Agigea pe DN 39, între ieșirea de pe podul Agigea și sensul giratoriu spre Negru Vodă, de la poziția kilometrică 9+350 km la 10+100 km. De asemenea, pentru executarea lucrărilor de extindere a aducțiunii, vor fi restricții de circulație și pe DN 38, între sensul giratoriu spre Negru Vodă până la ieșirea din localitatea Techirghiol, de la poziția kilometrică 0+000 km la 5+270 km.
În zonă, S.C. RAJA S.A. derulează un proiect de investiții europene pentru "Extinderea și reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare în regiunea Constanța - Ialomița", în valoare de peste 195 milioane de euro, din care S.C. RAJA S.A. asigură o cofinanțare de aproape 56 milioane de euro. În cadrul acestui proiect, se execută și contractul de lucrări "Reabilitare și extindere rețea de apă, rezervor nou, extindere și reabilitare rețea canalizare și reabilitare stație de pompare ape uzate în localitatea Techirghiol", în valoare de 14,16 milioane lei.


Prin acest proiect, ce urmează să se finalizeze în cursul acestui an, conducta de aducțiune ce asigură alimentarea cu apă a localității este reabilitată și extinsă pe o lungime de șase kilometri, iar rețelele de alimentare au fost extinse cu 3,4 km. Mai mult, în cadrul Complexului de Pompare Techirghiol se va realiza un rezervor nou de înmagazinare apă, cu un volum de 1.500 metri cubi, ce va asigura apa potabilă abonaților din oraș și în cazul apariției unor avarii. Pe parte de canalizare, sistemele au fost extinse sau reabilitate pe o lungime de aproape șase km.

"Solicităm șoferilor atenție sporită și respectarea semnalizării rutiere provizorii.Totodată, asigurăm toți participanții la trafic din zonele cu restricții, că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul și va lua toate măsurile necesare pentru fluidizarea și desfășurarea în condiții bune a traficului", precizează reprezentanții RAJA.



Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.466 secunde