Atenție, șoferi! Trafic îngreunat la ieșire din Constanța

Marţi, 26 Noiembrie 2019
496
Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe o porțiune de aproximativ 100 m, în intervalul orar 9.00 – 16.00.


La această oră sunt blocate banda 1 de circulație de pe bulevardul Tomis, cu sensul de mers către Palazu Mare și banda 1 de circulație de pe bulevardul Aurel Vlaicu, cu sensul de mers către str. Ștefăniță Vodă.


"În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală", precizează reprezentanții RAJA.


Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.


"Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt", mai spun cei de la RAJA.


Pagina a fost generata in 0.1743 secunde