Atenție, șoferi! Trafic blocat pe strada Ștefan Mihăileanu din Constanța. Se lucrează la rețeaua de apă

299
Atenție, șoferi! Trafic blocat pe strada Ștefan Mihăileanu din Constanța. Se lucrează la rețeaua de apă - traficmasini41471595820-1505991225.jpg

Articole de la același autor

Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi, 21 septembrie 2017, la conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Ștefan Mihăileanu, din municipiul Constanța, SC RAJA SA a fost nevoită să blocheze traficul auto în zonă, pe tronsonul delimitat de străzile Constantin Dobrogeanu Gherea și Ghe. Murea. 


Pentru efectuarea lucrărilor de intervenție zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.


"Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă și le dăm asigurări că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt", precizează reprezentanții RAJA.


Potrivit acestora, abonații din zonă nu sunt afectați de această lucrare, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune. Traficul ar putea fi reluat în condiții normale în jurul orei 14.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3739 secunde