Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe podul de la Agigea

642
2
Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe podul de la Agigea - restrictiipodagigea-1418318033.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) anunță participanții la trafic că, în perioada 11 decembrie 2014 - 5 februarie 2015, traficul rutier se va desfășura cu restricții pe podul de la Agigea peste Canalul Dunăre Marea Neagră, situat pe DN 39, km 8+988. Astfel, reprezentanții CNADNR au decis închiderea sensului de mers Agigea - Constanța, circulația desfă-șurându-se în ambele direcții pe celălalt sens de circulație (câte o bandă pe sens), în perioada: 11 decembrie - 19 decembrie și 20 ianuarie - 5 februarie. 


De asemenea, CNADNR anunță faptul că se va închide sensul de mers Constanța - Agigea, circulația desfășurându-se în ambele direcții pe celălalt sens de circulație (câte o bandă pe sens), în perioada 12 ianuarie - 19 ianuarie. De asemenea, viteza de circulație pe toată lungimea podului, este de 50 km/h, fără restricție de tonaj. În aceste perioade, tranzi-tarea podului cu autovehicule și co-loane agabaritice este interzisă. 


Șoferii sunt rugați să respecte restricția de circulație instituită și semnalizarea rutieră temporară. Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul CNADNR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pagina de internet: www.cnadnr.ro. 


Comentează știrea

si il refaceati de la zero
12 decembrie 2014
mai bine ii puneati dinamita

Incompetenta celor de la Iptana e sonora. In fapt acolo e un cuib de securisti si copii de securisti angajati acolo de pe vremea lui nea nicu, incompetenti, furaciosi care tin cu dintii de os - adica de schitele proiectelor dinainte de 89.

elena
15 decembrie 2014
job

Lucru pe calculator, max. 3 ore pe zi, pentru un castig de cel putin 300 de euro lunar, oferta serioasa. Cei interesati trimiteti textul "JOB" la adresa de email [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0092 secunde