ATENȚIE, ȘOFERI! Restricții de circulație pe A2

174
ATENȚIE, ȘOFERI! Restricții de circulație pe A2 - ddd-1580202559.jpg

Articole recomandate

Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că, din cauza lucrărilor de reparații la partea carosabilă, pe autostrada A 2 București - Constanța este instituită marți, până la ora 15,00, o restricție de circulație între kilometrii 13+500 de metri și 15, pe sensul către Capitală, între localitățile Glina și Cernica, județul Ilfov, relatează Agerpres. Potrivit unui comunicat de presă, traficul rutier este restricționat pe banda de urgență și pe prima bandă până la finalizarea lucrărilor.

De asemenea, Centrul Infotrafic anunță că, în perioada 28 ianuarie - 6 februarie, pe sensul către Capitală al DN 1 București - Ploiești, între kilometrii 41+600 de metri - 53+300 de metri, între localitățile Bărcănești și Pucheni, județul Prahova, se vor efectua lucrări de montare a separatoarelor de sens, motiv pentru care benzile doi de pe ambele sensuri vor fi restricționate. Circulația rutieră se va desfășura dirijat, cu ajutorul echipajelor de poliție rutieră.

Pentru ambele situații, conducătorii auto sunt sfătuiți să reducă viteza în zona lucrărilor și să semnalizeze orice intenție de schimbare a benzii de circulație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5213 secunde