€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Atenție, șoferi, Poliția Rutieră în acțiune, în această noapte

Ştire online publicată Marţi, 02 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii rutieri din toate statele Uniunii Europene vor acționa simultan, începând din cursul nopții de marți spre miercuri, pentru depistarea celor care depășesc viteza legală. Acțiunea se va desfășura în toată țara, iar polițiștii vor folosi toate aparatele radar disponibile.


Miercuri, între orele 00.00 - 24.00, se va derula acțiunea SpeedMarathon, pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei, anunță Poliția Română.

Controalele Polițiilor Rutiere din Europa vizează respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive.

"Acțiunea, coordonată de Direcția Rutieră din Poliția Română, se desfășoară în toată țara, pe drumurile publice, polițiștii rutieri fiind în teren pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu. Polițiștii vor folosi toate aparatele radar disponibile", arată Poliția Română.

Activitatea are loc în cadrul săptămânii TISPOL Speed (1 - 7 aprilie).


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8596 secunde