ATENȚIE ȘOFERI! Control Poliția Rutieră și RAR pe Baba Novac

739
6
ATENȚIE ȘOFERI! Control Poliția Rutieră și RAR pe Baba Novac - 1-1456822531.jpg

Articole recomandate

Atenție mare constănțeni dacă circulația pe strada Baba Novac. La intersecția cu b-dul Aurel Vlaicu, Poliția Rutieră și RAR-ul au instituit un filtru și opresc mașini pentru controale tehnice.

Comentează știrea

errv
1 martie 2016
renn

Nu inteleg. Voi atentionati infractorii sa ocoleasca zona? Daca ai toate actele in regula si masina e ok, de ce sa-ti fie frica? Daca te loveste unu fara frane si RCA, mai scrii articole deastea? In loc sa incurajati politia, voi tineti partea contravenientilor. Aveti si statie emisie-receptie la sediul ziarului? cum au tiristii? Cate articole despre cersetorii din intersectii ati facut? Sau despre copii pusi la cersit? Ati luat punctul de vedere de la protectia Copilului sau de la politie? Stati cu fundul pe scaun toata ziua si scrieti articole de 2 lei

codrut
1 martie 2016
@evelin

Dar poti sa-ti educi copii, sa-i dai la o scoala aproape de casa/serviciu. Pe tine venea ma-ta sa te ia de la scoala cu masina? E plin orasul de vaci care nu stiu sa conduca si incurca circulatia, doar pentru a-si lua mucosul de la "gradi". Cand va fi mai mare il duci si la c_rve tot cu masina? Cheia de gat, pachtele si cale batuta tinere! "Dar e periculos sa-ti lasi copilul, nu vezi cum circula masinile?" - pey alea sunt conduse tot de vaci si bizoni ca voi. pa

nnbb
1 martie 2016
@evelin

@evelin esti un cretin. Probabil ai un cazan de opel cu numere de Bulgaria. Pleacă mai devreme daca vrei sa ai timp sa-ti iei progeniturile de la scoala.

jj
1 martie 2016
eu

@evelin : Totusi indemnul lui nnbb " Pleacă mai devreme daca vrei sa ai timp sa-ti iei progeniturile de la scoala" se aplica si daca ai caruta si daca ai bentley. Aroganta ieftina din partea ta, prezenta si in trafic presupun. o zi calma!

Ion
1 martie 2016
Politia trebuie sa fie mai prezenta

Politia nu te opreste daca nu ai incalcat vreo regula de circulatie cat despre RAR cred ca ar face bine sa puna filtre zilnic pe toate bulevardele orasului , poate mai scapam de cojile astea cu numere de Bulgaria.

Aaron
1 martie 2016
Pumnul

@evelin iti duci degeaba copii la scoala, cu asa parinti, vai steaua lor. O sa va toace averea furata si veti ajunge in henry coanda. Fa-ne o favoare, nu te mai reproduce!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1449 secunde