Atenție! Programarea online este obligatorie la Serviciul de Permise Constanța!

Joi, 26 Noiembrie 2020, 22:31
304
Reprezentanții Serviciului Regim Permise și Înmatriculări Constanța aduc aminte constănțenilor că, în această perioadă, în care sunt impuse restricții care au drept scop limitarea răspândirii noului coronavirus, funcționează exclusiv în baza programărilor online. În consecință, cei care au nevoie de serviciile instituției trebuie să ia în considerare un termen de așteptare până la obținerea actelor solicitate, determinat de numărul de programări efectuate anterior.

Astfel, cei interesați trebuie să acceseze pagina web a instituției și să se programeze online, înainte de a se îndrepta spre sediul instituției. „După efectuarea programării online, să verifice cu atenție pe website-ul instituției și să se asigure că dețin toate documentele necesare pentru operațiunea dorită. Să se prezinte la sediul serviciului la ora programării, pentru a evita aglomerația. Să vină neînsoțiți la sediu. Să respecte normele pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2. Candidații să se prezinte la examenul pentru obținerea permisului de conducere, doar dacă au promovat anterior probele necesare în cadrul activității de pregătire teoretică și practică la școlile de șoferi”, au transmis reprezentanții serviciului.

Programările online se fac exclusiv pe platforma Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor - https://www.drpciv.ro/drpciv-booking/.Pagina a fost generata in 0.131 secunde