Atenție! Plecați în călătorie? Anunțul Ministerului Afacerilor Externe

232
1
Atenție! Plecați în călătorie? Anunțul Ministerului Afacerilor Externe - mae-1447867128.jpg

Articole recomandate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care se află, tranzitează sau urmează să se deplaseze pe teritoriul Republicii Polone că mâine, în intervalul orar 6,30 - 8,30, va avea loc o grevă a Asociației însoțitorilor de bord care deservesc cursele operatorului aerian național polonez LOT.  


"Va fi afectat orarul de zbor, în special decolarea aeronavelor operate de LOT în intervalul orar respectiv, iar un număr de curse ar putea fi anulat. Compania aeriană LOT încearcă să limiteze, cât mai mult posibil, efectele grevei și să informeze din timp pasagerii cu privire la eventuale modificări ale programului curselor. Pentru informații actualizate privind starea zborurilor, se recomandă cetățenilor români care urmează să se deplaseze pe teritoriul Republicii Polone să consulte paginile de Internet dedicate www.lot.com/ro/en/flight-status", se arată într-un comunicat al MAE, remis miercuri AGERPRES.


Comentează știrea

sibnet
19 noiembrie 2015
Extra lucru la domiciliu

Cautam colaboratori pentru activitate desfasurata acasa, pe calculator. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii trimise prin e-mail. Mesaj la [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.881 secunde