Atenție, pietoni! Polițiștii rutieri dau amenzi

137
1
Atenție, pietoni! Polițiștii rutieri dau amenzi - atentielaalergiiledeprimavara-1395165396.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri constănțeni desfășoară o activitate pentru reducerea numărului de accidente rutiere grave, dar și pentru diminuarea cauzelor generatoare de evenimente tragice, punând accentul pe traversarea neregulamentară a pietonilor. Astfel, în ultimele 24 de ore, rutieriștii au dat nu mai puțin de 215 sancțiuni. Cei mai amendați au fost pietonii (138) prinși traversând prin loc nepermis.


 Aceștia s-au ales cu o amendă de 170 lei. De asemenea, 25 șoferi au fost sancționați pentru că nu purtau centura de siguranță, iar alți 18 au fost prinși în timp ce conduceau cu viteză, peste limita legală admisă. 


"Traversați strada doar prin locurile permise, după ce v-ați asigurat în prealabil. Nu vă angajați în traversarea părții carosabile prin fața sau prin spatele autovehiculelor oprite în stațiile pentru mijloacele de transport în comun. Supravegheați copiii, atunci când sunt participanți la traficul rutier", precizează Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Rutier Constanța. 


În plus, rutieriștii au reținut patru permise de conducere, dintre care două pentru șoferii care nu au acordat prioritate altor autovehicule. De menționat este și faptul că polițiștii au retras patru certificate de înmatriculare.


Comentează știrea

Eu
19 martie 2014
X

Da-te in pula mea

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5976 secunde