Atenție pe cine primiți în casă! O escroacă se dădea drept angajată „Profi”, promitea premii și fura banii!

481
Atenție pe cine primiți în casă! O escroacă se dădea drept angajată „Profi”, promitea premii și fura banii! - politia-1616764871.jpg

Articole de la același autor



Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus cercetarea în libertate, sub măsura controlului judiciar, a unei femei acuzate de furt. Femeia în vârstă de 33 de ani, recidivistă, este acuzată că păcălea victimele că vrea să le ofere produse gratuite, dar le fura banii. A procedat astfel în cel puțin două împrejurări, dar ancheta continuă. 
„La data de 16.02.2021, în jurul orei 11:40, sub pretextul că este reprezentant Profi şi oferă produse gratuite clienţilor fideli, prezentându-se sub numele de ”Irina”, a pătruns cu acordul persoanei vătămate B.V. în locuinţa acesteia din mun. Constanţa, unde, profitând de neatenţia acesteia, i-a sustras din borseta ce se afla pe cuierul din holul locuinţei suma de 2.500 lei, cartea de identitate, cardul de sănătate şi alte acte, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 2.500 lei, iar la data de 21.02.2021, în jurul orei 11:10, folosind acelaşi mod de operare, a pătruns cu acordul persoanei vătămate D.A. în locuinţa acestuia din mun. Constanţa, unde, profitând de neatenţia sa, i-a sustras din portofelul aflat pe scaunul din dormitor suma de 18.000 lei şi din şifonierul aflat în aceeaşi încăpere a sustras o poşeta de damă ce conţinea suma de 100 lei, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 18.100 lei.
Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliției Municipiului Constanța, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpata Ș.G.”, au arătat procurorii. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8051 secunde