Atenție la înșelăciuni! "Alba-neagra" vă poate lăsa fără banii de vacanță

621

Articole de la același autor

Polițiștii locali constănțeni au depistat, marți seară, în Mamaia, un bărbat care juca alba-neagra pe trotuar, în centrul stațiunii Mamaia. Este al doilea caz descoperit în ultimele zile, grupuri de trei - patru persoane profitând de naivitatea turiștilor și păcălindu-i de sume importante de bani.

La vederea polițiștilor, cei care asistau la jocul respectiv au părăsit rapid zona. Au fost reținute pentru verificări atât instrumentarul folosit, cât și suma de 150 de lei. Alba-neagra este considerat un joc de noroc ilicit, al cărei rezultat este influențat de dexteritatea mânuitorului, în scopul obținerii de venituri, faptă prevăzută în art. 23, alin 2, lit. d, din O.G. nr. 77/2009, privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc. Pedeapsa prevăzută în asemenea situații este de la 1 la cinci ani. De asemenea, au fost întocmite actele prevăzute de lege în vederea sesizării Poliției stațiunii Mamaia, în continuarea cercetărilor, întrucât fapta întrunește elementele constitutive ale unei infracțiuni.

"Recomandăm tuturor celor care sesizează astfel de fapte să anunțe imediat dispeceratul Direcției Generale de Poliție Locală la numerele de telefon 0241/484.205 sau prin whatsapp 0799/606.142", precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4352 secunde