Atenție la hoți! Campanie de prevenire a furturilor, pe litoral

224

Articole de la același autor

În ultima perioadă, pe litoral au ajuns nu numai turiști, ci și persoane certate cu legea, gata să profite de orice clipă de neatenție a noastră și să ne lase fără bani sau fără bunurile de valoare. Așa că, jandarmii constănțeni derulează în această perioadă ample activități de conștientizare privind prevenirea furturilor pe litoral. 


Încă de la debutul sezonului estival, Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța a pornit campania de informare și prevenire "Vacanță în siguranță!" 2018. Aceasta se desfășoară pe parcursul sezonului estival, din mai până în septembrie, și se adresează în special turiștilor care-și petrec concediul pe litoralul Mării Negre, în Năvodari, Mamaia și Vama Veche, dar și constănțenilor ieșiți la plimbare sau la plajă. 


Astfel, week-end-ul trecut, în stațiunea Mamaia - Piațeta Perla - Piațeta Cazino, jandarmii constănțeni au derulat o nouă activitate de prevenire și informare și au recomandat turiștilor să nu lase bunuri de valoare, în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme, să se asigure întotdeauna că au încuiat ușa și au închis ferestrele camerei unde sunt cazați, să închidă autoturismele și să le parcheze în locuri special amenajate și iluminate corespunzător. Nu în ultimul rând, să acorde o atenție deosebită copiilor, care se pot rătăci cu ușurință în locurile aglomerate. 


"Atunci când sunteți victimele unor fapte antisociale sau sunteți martori la săvârșirea unor astfel de fapte, solicitați imediat sprijinul Jandarmeriei sau Poliției prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 sau prin sesizarea celei mai apropiate patrule", recomandă reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7558 secunde