Atenție la drum! Indicatoare furate sistematic în Palazu Mare

226
Atenție la drum! Indicatoare furate sistematic în Palazu Mare - atentieladrum-1566499546.jpg

Articole de la același autor

Un fenomen periculos ia amploare în cartierul Palazu Mare, unde persoane rămase încă neidentificate sustrag indicatoarele rutiere din intersecții. Mai multe indicatoare de oprire de pe mai multe străzi au dispărut cu tot cu stâlpii de susținere. 
Situația a fost descoperită în urma verificărilor din teren, iar indicatoarele lipsă au fost reinstalate, însă în unele cazuri, au dispărut din nou, iar din această cauză, acum câteva seri, în una dintre intersecții a avut loc un accident rutier. 


În acest context, Primăria Municipiului Constanța, prin administratorul tramei stradale, SC Confort Urban, va depune plângere penală la poliție pentru depistarea și sancționarea celor care sustrag în mod sistematic indicatoarele rutiere. 


Primăria Municipiului Constanța face apel către locuitorii orașului să sesizeze comportamentele antisociale la numărul de whatsapp al Poliției Locale, 0799606142 sau pe aplicația Sesizări Constanța. Orice act de vandalism constituie infracțiune și este sancționat, conform legii, cu amenzi cuprinse între 1.000 și 1.500 de lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9357 secunde