Atenție, începe recensământul traficului rutier!

286
1
Atenție, începe recensământul traficului rutier! - atentieinceperecensamant1-1429279791.jpg

Articole de la același autor

Angajații Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) demarează recensământul traficului rutier de pe teritoriul României.

"Acțiunea are loc ca urmare a recomandării Comisiei Economice pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite și se va desfășura în toate țările Uniunii Europene", au precizat reprezentanții CNADNR.

Înregistrările de trafic vor fi realizate pe rețeaua de drumuri publice din întreaga țară, conform următorului calendar: pe 20 și 28 aprilie, pe 13 și 17 mai, pe 2, 14 și 22 august, pe 8 octombrie, pe 11 și 14 noiembrie. "Sunt zece zile, în diferite perioade ale anului. Efectuarea înregistrării circulației rutiere se va realiza printr-o metodă combinată, manual-automat. Această metodă prevede înregistrări automate, cu caracter permanent, folosind contori de trafic rutier și înregistrări manuale, pe formulare.

Pe întreaga rețea de drumuri publice vor fi înregistrate vehiculele în 3.350 de posturi de recenzare, din care 960 de posturi pe rețeaua de drumuri naționale și 2.390 posturi pe rețeaua de drumuri județene și comunale", au transmis angajații companiei naționale.

Recensământul va fi realizat de angajații CNADNR, pe drumurile naționale, și de cei ai direcțiilor de drumuri județene și comunale, pe drumurile respective.

"Menționăm că recenzarea traficului rutier se efectuează periodic, o dată la cinci ani și are drept scop determinarea repartiției și evoluției în timp a traficului de vehicule de marfă și persoane, pe rețeaua de drumuri publice interurbane din România, cât și stabilirea gradului de solicitare a traficului. Astfel, vor fi monitorizate următoarele tipuri de vehicule: biciclete și motociclete, autoturisme, microbuze, autocamionete și autospeciale până la 3,5 tone, autocamioane și derivate cu două, trei și patru axe, autovehicule tip TIR, autobuze, tractoare, autocamioane cu remorcă și vehicule cu tracțiune animală", au precizat reprezentanții CNADNR, referitor la motivul recensământului.

Comentează știrea

Laur
19 aprilie 2015
IMPORTANT

Aveti grija ca foarte multe autoturisme nu sunt radiate din circulatie si inmatriculate pe numele noilor proprieatri!!!! Datorita, noilor proprietari de REA CREDINTA!!!! Legile sunt devina!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8473 secunde