Video ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE LA CONSTANȚA! SOȚ ȘI SOȚIE, CU PICIOARELE RETEZATE, DUPĂ CE MAȘINA LOR A FOST STRĂPUNSĂ DE PARAPET

23152
UPDATE - "Pacienta prezintă leziuni severe, cu amputație traumatică bilaterală de gambe, iar pacientul cu amputație de gambă stângă și cu leziuni serioase ce pun în discuție lezarea severă a pachetului vasco-nervos la gamba dreaptă. Copilul se află în procedură de investigație și este într-o stare stabilă. Din păcate, nu același lucru îl putem spune despre pacienții adulți, care se află în terapie intensivă, în observația unei echipe de chirurgi care încearcă să stabilizeze funcțiile vitale și să le salveze viețile", a declarat medicul Bogdan Câmpineanu.


UPDATE - Două persoane, soț și soție, în vârstă de aproximativ 35 de ani, au avut picioarele strivite în urma accidentului. Medicii au fost nevoiți să le amputeze picioarele celor doi la fața locului. Cea de-a treia victimă este un copil, în vârstă de 6 ani, în stare conștientă. Bărbatul a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital.




Accident rutier cu persoane încarcerate pe A4, în apropierea localității Cumpăna, la sensul giratoriu cu A2. Pompierii ISU Dobrogea a intervin cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, fiind solicitate și mai multe ambulanțe și elicopterul SMURD. Potrivit primelor informații o persoană a rămas încarcerată, iar accidentul s-a soldat cu 3 victime. 








Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (14:00), traficul rutier este oprit pe autostrada A4, la kilometrul 16+200 de metri, pe sensul de mers Ovidiu – Agigea, între autostrada A2 și DN39, din cauza unui acident rutier. Un autoturism a intrat în glisiera mediană de protecție.



Pe sensul de mers Agigea – Ovidiu se circulă cu restricție, dirijat de polițiști.






Până la reluarea circulației, recomandăm către Mangalia ruta A2 (nod rutier A4) – A4 către Ovidiu – intersecție cu DN3 – DN3 – Constanța – DN39 Agigea - Mangalia.




Dinspre Mangalia se poate circula pe DN39 Agigea – Constanța – DN3 Constanța – intersecție cu A4 – A4 - nod rutier A2 – A2.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3189 secunde